Utiliteit
Onze horizon reikt verder dan alleen de bouwfase. Croon is actief in elke levensfase van een gebouw: initiatief, ontwerp, realisatie en gebruik. Zo realiseren we rendement op investeringen.
Marine & Offshore
We zijn betrokken bij elke levensfase van een schip en platform: initiatief, ontwerp, realisatie en onderhoud. Croon is verantwoordelijk voor de com- plete engineering en installatie van elektrotechnische systemen en netwerken aan boord.
Infrastructuur
Bij grote infrastructurele projecten onderscheidt Croon zich als specialist met een gestructureerde aanpak en integrale benadering. We leveren complete elektrotechnische oplossingen voor tunnels, bruggen en sluizen.

Croon Elektrotechniek

Al meer dan 135 jaar is Croon Elektrotechniek niet meer weg te denken uit de top van de installatiebranche. We zijn verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische installaties in duizenden gebouwen, talloze schepen, vele industriële complexen en tienduizenden andere projecten in allerlei marktsectoren.

Nieuws & actualiteiten

24 apr 2014

Girlsday@Croon

Bèta, techniek of ICT niks voor meisjes? Natuurlijk wel! En deze boodschap willen we laten zien, daarom deed Croon op 24 april 2014 voor de derde ...

Nieuwe Rotterdam Centraal Station

Nieuwe Rotterdam Centraal Station

Croon op twitter

RWG Terminal

RWG Terminal

Grootste verkeerswissel ooit: project A15

Grootste verkeerswissel ooit: project A15